Krijg je
hart- en vaat risico’s
onder controle!

Plibo helpt je om je risico’s op hart- en vaatziekten onder controle te krijgen.

Met onze tools krijg je een gedetailleerd inzicht in je persoonlijke gezondheidsrisico en levensstijl patronen. Op basis hiervan helpen we je om de nodige stappen te zetten naar een betere gezondheid.

Wil jij je levensstijl verbeteren voor je gezondheid?

Op basis van wetenschappelijk onderbouwde en CE gemarkeerde tools en advies geven
we je de nodige inzichten en ondersteuning om je gezondheid in eigen handen te nemen.

Beoordeel de gezondheid
van je hart

Naast een persoonlijke risico inschatting van hart- en vaataandoeningen evalueren we ook hoe je levensstijl de gezondheid van je hart beïnvloedt.

Vul de vragenlijst in en ontvang een persoonlijk evaluatierapport.

Wordt expert in het levensstijl aspect dat voor jou het meest relevant is

Met deze interactieve e-learning modules krijg je gedetailleerd inzicht in jouw gedragspatronen en leer je welke acties voor jou het meest effect zullen hebben op je gezondheid.

Ontdek hieronder gratis de e-learning modules van Plibo.

Ik beheer
mijn stress

Ik verminder mijn cholesterol

Ik verminder mijn zout consumptie

Ik verminder mijn alcohol consumptie

Ik beweeg meer

Ik stop met roken

Ik krijg mijn gewicht onder controle

Ik slaap beter

Wie zijn wij?

Plibo is een mHealth bedrijf dat werd ontwikkeld in samenwerking met cardiologen, en met steun van de overheid en enkele mutualiteiten. Ons doel is om de Belgische bevolking beter te laten omgaan met chronische aandoeningen.

Dit doen we aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst en een e-learning platform met verschillende modules boordevol informatie, duidelijke voorbeelden, oefeningen en quizzen. Het is een snelle en eenvoudige manier om erachter te komen wat je kan doen om je gezondheid of die van je gezin te verbeteren.

Stetoscoop op een wit doek

Enkele getuigenissen over Plibo

⭐⭐⭐⭐⭐

Nuttig voor beter te slapen

Ik ben zo blij dat ik de “slaap” module gevolgd heb. Ik lijd al een paar maanden aan een chronisch slaaptekort en door deze cursus te volgen heb ik mijn slaapprofiel kunnen identificeren. Ik heb ook een aantal van hun aanbevelingen toegepast en ik moet toegeven dat ik sindsdien beter slaap. Heel goed dat de info gratis was, en zeer informatief.

Michel Tiroul

⭐⭐⭐⭐⭐

Super nuttig en makkelijk te volgen

Ik heb de Plibo “gewicht” module online gevolgd en het heeft me geholpen om bewuster te zijn van wat ik eet. De cursus bevat geen fancy jargon of exotische diëten, maar is gebaseerd op gezond verstand. Beetje bij beetje wordt het duidelijk hoe je je eetgedrag effectief & makkelijk kan aanpassen. Als je gezonder wil eten en op zoek bent naar een makkelijk plan dat je ook makkelijk kan uitvoeren, kan ik de Plibo module zeker aanraden.

Anne Lebrun

⭐⭐⭐⭐⭐

Verrassende resultaten

De hartgezondheidsenquête gaf me enkele zeer interessante inzichten. Ik wist niet dat mijn slaap en alcoholconsumptie de gezondheid van mijn hart zo hard beïnvloedde. Deze enquête heeft me toch een beetje wakker geschud en me laten zien op welke gebieden ik mijn levensstijl kan verbeteren.

Jean-Pierre Dubois

Onze partners

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds Logo
Partenamut Logo
OLV Ziekenhuis Logo
Hartcentrum Aalst Logo
MHealth Belgium Logo
Bayer Logo
MedTech Belgium Logo
Federale Overheid Logo
MHealth Belgium Logo
Bayer Logo
MedTech Belgium Logo
Federale Overheid Logo

Plibo en gebruik van mijn gegevens

Plibo is een mhealth platform dat tot doel heeft je gezondheidstoestand beter te beheren.

Daarom bevatten onze modules en onze vragenlijst een aantal vragen om je problemen beter te kunnen aanpakken en je ondersteuning op maat te bieden.

De verwerkte gegevens zijn de gegevens waarvoor je ons toestemming hebt gegeven.
Je persoonsgegevens kunnen worden bekeken en gebruikt door ons medisch personeel, administratief personeel en technisch personeel. Onze medewerkers kunnen je persoonsgegevens slechts raadplegen voor zover zij deze gegevens nodig hebben om hun functie correct uit te voeren. Ze zijn allemaal gebonden aan een geheimhoudingsplicht.

In sommige gevallen kunnen deze gegevens worden doorgegeven aan je huisarts of andere zorgverleners die betrokken zijn bij je medische opvolging, Partena Mutualité Libre of Helan, indien je lid bent van één van deze mutualiteiten en alleen als je hiervoor je uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven. Om de bescherming van je gegevens te verzekeren, heeft Syndo Health N.V. een aantal technische en organisatorische veiligheidsprocedures ingevoerd die wij regelmatig evalueren en verbeteren om vernietiging, verlies, vervalsing, wijziging en ongeoorloofde toegang (bv. door virussen of andere computermisdrijven) te voorkomen, alsook om onopzettelijke bekendmaking aan derden te voorkomen, om de bescherming van deze gegevens zo goed mogelijk te verzekeren en om in de mate van het mogelijke het correcte gebruik van de verzamelde informatie in kwestie te garanderen.

BELGIË

Neem contact op

Chaussée de Gand 1434
1082 Sint-Agatha-Berchem

info@plibo.be

Bedrijfsnummer:
BE0698.831.451