Begeleiding naar een levensstijl voor een gezond hart

Levensstijl is veruit de belangrijkste factor die de gezondheid van mensen beïnvloedt.
Echter hebben dokters en patiënten te weinig tools in handen om patiënten hierin te begeleiden. Plibo maakt dit nu wel mogelijk.

Onze Visie?

Een Betere Levenskwaliteit

Plibo heeft als missie om chronische patiënten op de best mogelijke manier te laten omgaan met hun aandoening. Het begeleiden naar een gezonde levenstijl als deel van de behandeling staat hierin centraal. Op deze manier probeert Plibo de levenskwaliteit van chronische zieken te verbeteren en de kosten voor de gezondheidszorg te verminderen.

Het Plibo Verhaal

Syndo Health is opgericht in 2018 door Carevolution (het investeringsfonds van Partena) dat inzet op innovatieve manieren om de uitdagingen in de gezondheidszorg van de toekomst aan te gaan.

80% van het Europese gezondheidszorgbudget gaat immers naar Chronische zieken en verschillende technologieën zijn momenteel aanwezig om gezondheidszorg betaalbaar te houden, en tegelijkertijd de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Zelfzorg oplossingen zoals Plibo zorgen niet enkel voor een langer en gezonder leven, ze maken ook de gezondheidszorg goedkoper omdat er minder druk komt te staan op het maatschappelijk zorgstelsel.

Aan Plibo werken verschillende partners mee.

Het management bestaat uit ervaren ondernemers die bijgestaan worden door cardiologen, experten en mensen met vele jaren ervaring in het Belgisch gezondheidssysteem.

Digitale technologie kan helpen om de belangrijkste doodsoorzaak in België, hart- en vaatziekten, nauwkeuriger op te volgen en zo patiënten en langer en geruster leven te schenken. Vaak is het ook moeilijk om de nodige aanpassingen van de levensstijl vol te houden, maar dankzij persoonlijke begeleiding op afstand blijft de patiënt gemotiveerd en op het juiste pad.

Sandra Schnock

PDG, Syndo Health

Ons
team!

Sebastien

Sebastien

Coach-Verpleegkundige

Viviane

Viviane

Coach-Verpleegkundige

Lindsay

Lindsay

Coach-Verpleegkundige

Sandra

Sandra

CEO

Peter

Peter

COO

Ervaren Professionals

Syndo Health is een 100% Belgisch bedrijf met hoofdzetel in Brussel.

Ons team bestaat uit een groep ervaren professionals.

Vlaams- en Franstalige verpleegkundigen die gepassioneerd zijn door de mogelijkheden van digitale technologie voor de gezondheidszorg.

Elke dag staat dit team van experts klaar om mensen met hartaandoeningen of chronische ziekten te bij te staan en te begeleiden naar een gezonder en geruster leven.

Dr. Peter Peytchev

Ontwikkeld Met Cardiologen

The Plibo program has been developed in collaboration with Belgian cardiologists.

Thus, Dr. Peter Petchev helped create the program. Dr. Peytchev still plays an active role in the vision and further development of Syndo Health today.

Plibo also owes its success to the innovative attitude of the OLV Hospital in Aalst, which was immediately prepared to test this new technology in its patients. The rapid and positive results meant that the Plibo program was soon adopted by doctors and hospitals across the country. 

Erkend als een medische app

Plibo wordt door mHealthBelgium erkend als een medische app level 1.

De Plibo app is een medisch hulpmiddel met CE markering en voldoet aan de security en GDPR vereisten, een eerste stap om, op termijn, in aanmerking te kunnen komen voor terugbetaling door het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV).

Is je data veilig?

Plibo vind het heel belangrijk dat de gegevens van hun klanten veilig zijn. Zo is Plibo volledig GDPR-compliant en onderwerpen we onszelf regelmatig aan security audits.

Verder heeft Plibo ook de CE markering behaald als medisch hulpmiddel.

hand clicking on a e-health mobile application

Gentse Steenweg 1434
1082 Sint-Agatha-Berchem

Ondernemingsnummer:
BE0698.831.451

info@plibo.be